Min sidste vilje

Dine ønsker er vigtige for dig men også for dine pårørende.

Ønsker du at have indflydelse på, hvordan din sidste afsked kommer til at foregå, eller ønsker du at skåne dine efterladte for at skulle tage stilling når du ikke er her længere? Så kan det være en rigtig god ide at udfylde dokumentet ”Min sidste vilje”.

”Min sidste vilje” er en skriftlig erklæring, der fortæller om dine særlige ønsker i forbindelse med din bisættelse eller begravelse når du engang ikke er her længere. Det er en særlig god ide at udfylde erklæringen, hvis du ønsker at gøre planlægningen af din afsked så let og skånsom for dine efterladte som muligt, eller hvis du har nogle særlige ønsker, som du ønsker, der bliver taget højde for.

Du kan skrive ønsker om du vil jordbegraves eller bisættes. Blomster, salmer, musik eller hvor dine jordiske rester skal hen. Skal du på kirkegården, skovbegravelsesplads eller over havet. Ønsker du at din aske skal spredes ud over åbent hav? I sådan et tilfælde skal dette nemlig fremgå af ”Min sidste vilje”, hvis ikke dine pårørende på tro og love skal erklære, at det var dit ønske.

Der er meget, som du skal tage stilling til, og det kan derfor være rart at få hjælp eller rådgivning i forbindelse med udfyldelsen af dokumentet.

Bornholms Begravelsesforretning står klar til at hjælpe dig med at udfylde ”Min sidste vilje”.

Vi kommer på hele Bornholm og denne ydelse er gratis.

Download 'Min sidste vilje' her

Her kan du downloade og udfylde min sidste vilje. 

Kontaktinformationer

Telefon: 56 48 00 20
SMS: 29 21 09 69

E-mail: Bornholmsbegravelse@gmail.com

Adresse
  • Markvejen 1, 
    3770 Allinge

    Søndergade 2, 
    3700 Rønne